Tunesmart Level up your living-1

POHJOISMAIDEN JÄRKEVIN ENERGIATEHOKKUUDEN JA ASUMISMUKAVUUDEN PÄIVITYS TALOYHTIÖLLESI


Haluatko taloyhtiösi tekniikan säästävän energiaa, huolta ja euroja?
Optimoida lämmityksen, kulutuksen ja asumismukavuuden?
Helpotusta taloyhtiön hallintaan ja päätösten tekoon?
Taloyhtiökohtaisen tuen ja parhaat ammattilaiset vastaamaan tekniikan toimivuudesta?

Tunesmart on palvelukokonaisuus taloyhtiöille, jotka haluavat päivittää taloyhtiönsä energiatehokkuuden ja asumismukavuuden digiaikaan
Tunesmart
tarjoaa älykkäät ratkaisut taloyhtiön kehityspolulle:

  • Lämmityksen optimointi
  • Vedenkulutuksen seuranta ja laskutuksen digitalisointi
  • Sähköjeiden hallinta
  • Sähköautojen lataus
  • Taloyhtiökohtainen asennus- ja huoltopalvelu

Tunesmart -palvelulla parannat taloyhtiön energiatehokkuutta, asumismukavuutta ja helpotat taloyhtiön hallintaa ja varaudut tulevaisuuteen.Tunesmart ei ole pelkkä asennettava ratkaisu, vaan palvelu, jossa Asiakas saa tukea ja apua kiinteistönsä kaikkiin talotekniikkaan liittyviin tilanteisiin.

 

Tunesmart-palvelu taloyhtiön energiatehokkuuteen ja asumismukavuuteen
Tunesmart Curves

Teknologia

Tunesmart tuo taloyhtiöiden päättäjien ja asukkaiden saataville pohjoismaiden johtavien rakennusautomaatioyritysten kehittämän älykkään lämmitysratkaisun sekä huoneistokohtaisen sisäilman ja vedenkulutuksen seuranta- ja mittausjärjestelmän.

Tunesmartissa hyödynnetään samaa teknologiaa, joka on aiemmin ollut saatavilla vain energiansäästöä ja älykkyyttä arvostaville isoille julkisille ja toimistokiinteistöille. Nyt tämä liikekiinteistöissä jo tehokkaaksi todettu digiajan ratkaisu ja sen tuomat hyödyt on mahdollista saada taloyhtiön tarpeisiin mitoitettuna.

Tunesmartissa hyödynnettävää teknologiaa on Ruotsissa jo joka neljännessä asunnossa. 


 

 

Tunesmart huoltopalvelu

Ihmiset

Tunesmartissa yhdistyy pohjoismaisen EcoGuardin ja sen suomalaisen emoyhtiön Fidelixin ainutlaatuinen kokemus ja asiantuntijuus rakennusautomaatiosta sekä taloyhtiökohtainen palvelu ja jatkuva huolto. 

Tunesmart asiakastarina

Katso mitä asiakkaamme sanovat

”Energiansäästössä pitää muistaa, ettei sitä voi tehdä asukkaiden oloja heikentämällä. Huoneilman lämpötilan on säilyttävä tasaisena, jotta asukkaat voivat hyvin. Tunesmartin avulla voimme asettaa halutun tavoitelämpötilan ja seurata sen toteutumista asuntokohtaisesti”;  As Oy Helsingin Pitäjänhovin ja As Oy Helsingin Pitäjänpuiston isännöitsijä Oskari Laine sanoo.

Nappaa alta itsellesi ja taloyhtiöllesi Tunesmart-tietopaketti!

Lähetä tietopaketti sähköpostitse