Tunesmart banner

TALOTEKNOLOGIAA
JA PALVELUA KERROSTALON TOIMIVUUTEEN JA HALLINNOINTIIN

Jos taloyhtiösi sijatsee pääkaupunkiseudulla,
pyydä meidät hallituksen kokoukseen
kertomaan lisää Tunesmartista!

TYYTYVÄISTEN TALOYHTIÖIDEN TALOTEKNOLOGIAPALVELU

Tunesmart on uuden sukupolven taloteknologiapalvelu, joka tarjoaa palvelut talon lämmitysenergian, ilman ja veden mittaamiseen ja hallintaan. Tunesmart lisää myös talon turvallisuutta.

Tunesmartin avulla seuraat mitä talollesi kuuluu, saat talosi toimimaan oikein, leikkaat lämpölaskua, lisäät asukastyytyväisyyttä ja pidät talon kunnosta huolta.

Helppo ja nopea asennus, välittömät kustannussäästöt ja ensiluokkainen asiakastuki tekevät Tunesmartista ylihuomisen taloteknologian, joka viitoittaa tien tyytyväisten talojen tulevaisuuteen. 

TUNESMARTIN PALVELUPAKETIT

Tunesmart koostuu kolmesta palvelupaketista; lämmitysenergia, vesi, turva. Näistä taloyhtiö voi tilata yhden tai useamman tarpeidensa mukaan. Jokaiseen palvelupakettiin sisältyy käyttökolutus, asiakastuki, asennus- ja huoltopalvelu. Samalla taloyhtiö saa laajan taloteknologian verkoston käyttöönsä ja kokeneen kumppanin talon elinkaarelle. 

Tunesmart Vesi

VESI

 • Huoneistokohtaisen vedenkulutuksen seuranta ja laskutuksen digitalisointi
 • Huoneistojen vesivuotovahti
 • Päävesimittarin luenta 
Tunesmart Turva

TURVA

 • Palovaroittimet ja niiden keskitetty hallinta (Pelastuslainmuutos 1.1.2024)
 • Vesivuotovahti
 • Ovien ja ikkunoiden kiinniolotunnistaminen

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Saarikivi Haso

Data, älykäs lämmitys ja taloyhtiökohtainen tuki helpottavat kiinteistönhallintaa

”Sen sijaan, että tilaamme turhia huoltokäyntejä ja kalliita mittauksia, pystymme nyt heti Tunesmartin avulla todentamaan vikapaikan ja saamaan lämpötasapainon kuntoon taloyhtiökohtaisella tuella.” Teemu Saarikivi, ylläpitopäällikkö HASO. 
Lue koko asiakastarina

Poutapuisto Tunesmart

Älykäs ohjelmisto pienentää lämmityskuluja ja mahdollistaa talon kehityksen

”Tunesmartin teknologia toi hyvän muutoksen kiinteistön vanhaan lämmityksen ohjausjärjestelmään.
Tunesmartissa meidät vakuutti palvelun joustavuus ja rakennusautomaation laajennusmahdollisuudet 
pidemmällä aikavälillä." Taloyhtiön hallituksen jäsen. 
Lue koko asiakastarina

Laine Priman

Huoneistojen mittaustietoon perustuva lämmityksen säätö säästää merkittävästi taloyhtiön kuluja

Tunesmartin avulla voimme asettaa halutun tavoitelämpötilan ja seurata sen toteutumista asuntokohtaisesti. Lämmönkulutus on laskenut huomattavasti aiempaan verrattuna.  Oskari Laine, isännöitsijä
Lue koko asiakastarina

MODERNIA TEKNOLOGIAA JA TALOYHTIÖKOHTAISTA PALVELUA

Tunesmart-palvelu

PALVELUA TALON JA ASUKKAIDEN MUUTTUVIIN TARPEISIIN

Taloteknologian lisäksi taloyhtiösi saa Tunesmartilla taloyhtiökohtaisen palvelun ja huollon. Pitkäaikainen kumppani takaa, että taloyhtiösi talotekniikka kehittyy joustavasti talon ja asukkaiden tulevien tarpeiden mukaan. Samalla taloyhtiösi hyötyy Tunesmart-palvelun laajasta talotekniikan asiantuntijaverkostosta. Tunesmart-palvelun asiantuntijuus ja kokemus ovat peräisin pohjoismaisen EcoGuardin ja sen suomalaisen emoyhtiö Fidelixin vankasta taloteknologian osaamisesta.

Curves

TALOTEKNOLOGIALLA TYYTYVÄISEKSI TALOYHTIÖKSI

Tunesmartin taloteknologia mahdollistaa taloyhtiön hallinnoijille näkyvyyden talon lämpötasapainoon ja tätä kautta vikapaikkojen helppoon tunnistukseen. Samalla asukkaat voivat sovelluksen kautta seurata oman huoneistonsa lämpötilaa, kosteutta ja vedenkulutusta. 

ÄLYKÄS TALOYHTIÖ SÄÄSTÄÄ, TOIMII ETÄNÄ JA VARAUTUU TULEVAISUUTEEN

 • Kustannussäästö. Tunesmartin avulla taloyhtiö voi säästää jopa 20% kaukolämpökustannuksissa. Älykkäällä teknologialla lämmityksen turha kulutus saadaan optimoitua: kiinteistön ja huoneistojen lämpötila säädetään  todellisten tarpeiden mukaan huomioiden säämuutokset, sisälämpötilat, rakennuksen ominaisuudet ja sijainti. Tunesmartin hyödyntämä teknologia myös tehostaa ja optimoi paljon energiaa kuluttavien sähkölaitteiden kuten saunojen, poistoilmakoneiden ja kylmätilojen toimintaa. Pidemmällä ajalla kustannusssäästöt näkyvät myös käyttö- ja ylläpitokustannusten pienenemisenä.

 • Toimivuus. Talotekniikan ja sähkölaitteiden etäkäyttö sujuvoittaa, varmistaa ja nopeuttaa kiinteistön laitteiden ja yhteiskäyttötilojen hallintaa, kun kaikkea ei tarvitse tehdä paikanpäällä.

 • Elinkaari. Taloteknologian hyödynnys talon toimivuuteen ja energiatehokkuuteen nostaa taloyhtiön elinkaariarvoa. Fiksu taloyhtiö varautuu ajoissa ja varmistaa talotekniikan vastaavan tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimuksiin.

 • Laajennettavuus. Tunesmart-palvelu on tulevaisuuden kestävä investointi myös laajennettavuuden puolesta, sillä järjestelmään on helposti liitettävissä mm. palovaroittimiein hallinta (Pelastuslain uudistus 1.1.2024), asuntokohtainen vedenkulutuksen mittaus ja laskutus, taloyhtiön sähkökojeiden hallinta sekä muuta älykästä talotekniikkaa ja sen automaattista hallintaa. 

Selvitä laskurilla taloyhtiösi säästöt lämmityskuluissa sekä vaikutukset ilmastopäästöjen pienenemiseen, jos taloyhtiösi olisi päivitetty Tunesmart Lämpöenergialla.

Laita alle taloyhtiösi tiedot huoneistojen ja rakentamisvuoden osalta ja klikkaa "Seuraava".

Alla olevat arviot perustuvat taloyhtiön huoneistomäärään ja talon rakentamisvuoteen. Voit vaihtaa arvoja, jos sinulla on tarkemmat tiedot näistä.

Alla näet syöttämäsi taloyhtiötä koskevat arvot sekä säästöt euroissa ja vaikutukset ilmastöpäästöjen pienenemiseen jos taloyhtiössäsi olisi Tunesmartin lämmitys- ja ohjausratkaisu käytössä.
Huoneistojen määrä taloyhtiössä:
Talon rakentamisvuosi:
Arvioitu kaukolämmön ENERGIANKULUTUS taloyhtiössä (MWh/v):
Arvioitu kaukolämmön ENERGIANKUSTANNUS taloyhtiossä (€/v):
Säästöt euroissa (€/v): Säästöt euroissa (€/v):
Ilmastopäästöjen väheneminen (kg CO2e) Ilmastopäästöjen väheneminen (kg CO2e)
Monenko henkilöauton vuotuisia päästöjä CO2-päästöjen väheneminen vastaa (kpl/a): Monenko henkilöauton vuotuisia päästöjä CO2-päästöjen väheneminen vastaa (kpl/a):
Ilmastopäästöjen vastaavuus henkilöautolla ajettuna kilometreinä (km/a): Ilmastopäästöjen vastaavuus henkilöautolla ajettuna kilometreinä (km/a):

Tilaa alta erittely tuloksista sähköpostiisi. 
Äläkä epäröi kysyä asiantuntijoiltamme mitä tahansa taloyhtiösi energiatehokkuuteen ja talotekniikkaan liittyvää. Näitä asioita ei kannata jäädä pohtimaan yksin.

Lähetä tulokset sähköpostiin

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Eläköön talo

Kysy lisää, miten taloyhtiösi hyötyisi Tunesmart-palvelusta

Jos taloyhtiösi sijatsee pääkaupunkiseudulla,
pyydä meidät hallituksen kokoukseen
kertomaan lisää!