POHJOISMAIDEN JÄRKEVIN ENERGIATEHOKKUUDEN JA ASUMISMUKAVUUDEN PÄIVITYS TALOYHTIÖLLESI

 Haluaisitko:

 • Taloyhtiösi tekniikan säästävän energiaa, huolta ja euroja?
 • Optimoida lämmityksen, kulutuksen ja asumismukavuuden?
 • Helpotusta taloyhtiön hallintaan ja päätösten tekoon?
 • Kumppanin, joka tukee kaikessa talotekniikkaan ja energiatehokkuuteen liittyvissä haasteeissa taloyhtiön kehityspolulla?

Tunesmart on palvelukokonaisuus taloyhtiöiden energiatehokkuuden ja talotekniikan hallinnoimiseen. Tunesmart-palvelu on kehitetty vastaamaan taloyhtiöiden kasvaviin kaukolämmön, hoitovastikkeiden ja korjausvelan haasteisiin sekä asumismukavuuden ja tulevaisuuden vaatimuksiin.

KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT

Teemu Saarikivi Haso

Data, älykäs lämmitys ja taloyhtiökohtainen tuki tuovat lisähyötyjä kiinteistönhallintaan

”Sen sijaan, että tilaamme turhia huoltokäyntejä ja kalliita mittauksia, pystymme nyt heti Tunesmartin avulla todentamaan vikapaikan ja saamaan lämpötasapainon kuntoon taloyhtiökohtaisella tuella.” Teemu Saarikivi, ylläpitopäällikkö HASO. 
Lue koko asiakastarina

Tunesmart Pitajanhovi ja Pitajanpuisto

Huoneistojen olosuhdetietoon perustuva lämmityksen säätö säästää merkittävästi taloyhtiön kuluja

Tunesmartin avulla voimme asettaa halutun tavoitelämpötilan ja seurata sen toteutumista asuntokohtaisesti. Lämmönkulutus on laskenut huomattavasti aiempaan verrattuna. Syyskuussa Pitäjänhovissa lämpötilakorjattu kulutus oli 28,9 % ja Pitäjänpuistossa 16,4 % pienempi kuin edellisenä vuonna samaan aikaan.  Oskari Laine, isännöitsijä
Lue koko asiakastarina

Poutapuisto Tunesmart

Älykäs ohjelmisto pienentää lämmityksen kuluja ja mahdollistaa kiinteistön kehityksen

”Tunesmartin teknologia toi hyvän muutoksen kiinteistön vanhaan lämmityksen ohjausjärjestelmään.
Tunesmartissa meidät vakuutti palvelun joustavuus ja rakennusautomaation laajennusmahdollisuudet 
pidemmällä aikavälillä." Taloyhtiön hallituksen jäsen. 
Lue koko asiakastarina

KOKONAISVALTAINEN PALVELU TALOYHTIÖN KEHITYSPOLULLE

Tunesmart ei ole pelkkä asennettava ratkaisu, vaan palvelu, jossa Asiakas saa tukea ja apua kiinteistönsä kaikkiin talotekniikkaan liittyviin tilanteisiin. Tunesmart tarjoaa älykkäät ratkaisut ja taloyhtiökohtaisen tuen taloyhtiön koko kehityspolulle.

Tunesmart Vesi-1

VESI

 • Huoneistokohtaisen vedenkulutuksen seuranta ja laskutuksen digitalisointi
 • Huoneistojen vesivuotovahti
 • Päävesimittarin luenta 
Tunesmart Turva

TURVA

 • Palovaroittimet ja niiden keskitetty hallinta (Pelastuslainmuutos 1.1.2024)
 • Vesivuotovahti
 • Ovien ja ikkunoiden kiinniolotunnistaminen
 • Nykyaikaiset tietoturvalliset datayhteydet
Tunesmart Sähkö

SÄHKÖ

 • Sähköohjausten (esim. taloyhtiön sauna ja poistoilmapuhaltimet), ovilukitusten ja aikaohjelmien etähallinta
 • Sähköautojen lataus ja asukaskohtaiseen käyttöön perustuva laskutus
Tunesmart data

HALLINNOINTI JA SEURANTA

 • Taloyhtiön hallinnoimisen tueksi  näkymä kiinteistön ja huoneistojen lämpötasapainoon 3D-mallinnuksen avulla
 • Asukkaat voivat seurata oman huoneistonsa sisäilman, lämmityksen ja vedenkulutuksen dataa sovelluksen kautta
Tunesmart Partner

TALOYHTIÖKOHTAINEN KUMPPANI

 • Käyttökoulutus, asiakastuki, asennus- ja huoltopalvelu
 • Laaja talotekniikan asiantuntijaverkosto käytettävissä
 • Kokenut kumppani taloyhtiön koko elinkaarelle

Selvitä laskurilla taloyhtiösi säästöt lämmityksen energiakuluissa sekä vaikutukset ilmastopäästöjen pienenemiseen, jos taloyhtiösi olisi päivitetty Tunesmartilla.

Laita alle taloyhtiösi tiedot huoneistojen ja rakentamisvuoden osalta ja klikkaa "Seuraava".

Alla olevat arviot perustuvat taloyhtiön huoneistomäärään ja talon rakentamisvuoteen. Voit vaihtaa arvoja, jos sinulla on tarkemmat tiedot näistä.

Alla näet syöttämäsi taloyhtiötä koskevat arvot sekä säästöt euroissa ja vaikutukset ilmastöpäästöjen pienenemiseen jos taloyhtiössäsi olisi Tunesmartin lämmitys- ja ohjausratkaisu käytössä.
Huoneistojen määrä taloyhtiössä:
Talon rakentamisvuosi:
Arvioitu kaukolämmön ENERGIANKULUTUS taloyhtiössä (MWh/v):
Arvioitu kaukolämmön ENERGIANKUSTANNUS taloyhtiossä (€/v):
Säästöt euroissa (€/v): Säästöt euroissa (€/v):
Ilmastopäästöjen väheneminen (kg CO2e) Ilmastopäästöjen väheneminen (kg CO2e)
Monenko henkilöauton vuotuisia päästöjä CO2-päästöjen väheneminen vastaa (kpl/a): Monenko henkilöauton vuotuisia päästöjä CO2-päästöjen väheneminen vastaa (kpl/a):
Ilmastopäästöjen vastaavuus henkilöautolla ajettuna kilometreinä (km/a): Ilmastopäästöjen vastaavuus henkilöautolla ajettuna kilometreinä (km/a):

Tilaa alta erittely tuloksista sähköpostiisi. 
Äläkä epäröi kysyä asiantuntijoiltamme mitä tahansa taloyhtiösi energiatehokkuuteen ja talotekniikkaan liittyvää. Näitä asioita ei kannata jäädä pohtimaan yksin.

Lähetä tulokset sähköpostiin

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

LISÄÄ YMMÄRRYSTÄ KIINTEISTÖN JA HUONEISTOJEN OLOSUHTEISTA

Tunesmart tuo taloyhtiöiden päättäjien ja asukkaiden saataville pohjoismaiden johtavien rakennusautomaatioyritysten kehittämän älykkään lämmitysratkaisun sekä huoneistokohtaisen sisäilman ja vedenkulutuksen seuranta-  ja mittausjärjestelmän.

Taloyhtiön päättäjille tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen näkymän kiinteistön lämpötasapainoon ja ongelmien paikallistamiseen sekä huoneistokohtaisen vesilaskutuksen digitalisoinnin. 

Taloyhtiön asukkaat voivat sovelluksen kautta seurata oman huoneistonsa historia- ja reaaliaikaista dataa lämpötilaan, kosteuteen ja vedenkulutukseen liittyen. 
 Tunesmart Curves-sovellus

Tunesmart-palvelun ytimenä on teknologia, joka perustuu tekoälyn algoritmeihin. Algoritmit ennakoivat ja optimoivat kiinteistön lämmityksen ohjausta eri olosuhteiden ja tarpeiden mukaan. Samaa teknologiaa on aiemmin ollut saatavilla vain energiansäästöä ja älykkyyttä arvostaville isoille julkisille ja toimistokiinteistöille. Nyt tämä liikekiinteistöissä jo tehokkaaksi todettu älykäs teknologia ja sen tuomat hyödyt on mahdollista saada taloyhtiön tarpeisiin mitoitettuna.

Tunesmartissa hyödynnettävää teknologiaa on Ruotsissa jo joka neljännessä asunnossa.

Tunesmart huoltopalvelu

TALOYHTIÖKOHTAINEN PALVELU MUUTTUVIIN TARPEISIISI

Älyteknologian lisäksi taloyhtiösi saa Tunesmartilla taloyhtiökohtaisen energiatehokkuuden ja talotekniikan palvelun ja huollon. Pitkäaikainen kumppani takaa, että taloyhtiösi talotekniikka kehittyy joustavasti kiinteistön ja asukkaiden tulevien tarpeiden mukaan. Samalla taloyhtiösi hyötyy Tunesmart-palvelun laajasta talotekniikan asiantuntijaverkostosta. Tunesmart-palvelun asiantuntijuus ja kokemus ovat peräisin pohjoismaisen EcoGuardin ja sen suomalaisen emoyhtiö Fidelixin vankasta rakennusautomaation taustasta. 

 

 

NÄIN HELPOSTI SAAT PÄIVITETTYÄ TALOYHTIÖSI ÄLYKKÄÄKSI, ENERGIATEHOKKAAKSI JA HUOLETTOMAKSI

Tehokkain ja hyödyllisin tapa nostaa taloyhtiö ja kiinteistö uudelle tasolle on aloittaa lämmityksen optimoinnista ja laajentaa palvelua kiinteistön ja asukkaiden tarpeiden kasvaessa. Riippuen taloyhtiösi ohjeistuksista, saat päivitettyä Tunesmart Energian taloyhtiöllesi jopa kolmessa päivässä ja tuloksia näet heti.

Tunesmart taloyhtiö-1

 

ÄLYKÄS TALOYHTIÖ SÄÄSTÄÄ, TOIMII ETÄNÄ JA VARAUTUU TULEVAISUUTEEN

 • Kustannussäästö. Tunesmartin avulla taloyhtiö voi säästää jopa 20% kaukolämpökustannuksissa. Älykkäällä teknologialla lämmityksen turha kulutus saadaan optimoitua: kiinteistön ja huoneistojen lämpötila säädetään  todellisten tarpeiden mukaan huomioiden säämuutokset, sisälämpötilat, rakennuksen ominaisuudet ja sijainnin. Tunesmartin hyödyntämä teknologia myös tehostaa ja optimoi paljon energiaa kuluttavien sähkölaitteiden kuten saunojen, poistoilmakoneiden ja kylmätilojen toimintaa. Pidemmällä ajalla kustannusssäästöt näkyvät myös käyttö- ja ylläpitokustannusten pienenemisenä.

 • Toimivuus. Talotekniikan ja sähkölaitteiden etäkäyttö sujuvoittaa, varmistaa ja nopeuttaa kiinteistön laitteiden ja yhteiskäyttötilojen hallintaa, kun kaikkea ei tarvitse tehdä paikanpäällä.

 • Elinkaari.  Rakennusautomaation hyödynnys ja laitteiden modernisointi nostaa taloyhtiön elinkaariarvoa, sillä yhä useampi on kiinnostunut asumisen energiatehokkuudesta. Älykäs taloyhtiö varautuu ajoissa ja varmistaa talotekniikan vastaavan tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimuksiin.

 • Laajennettavuus. Tunesmart-palvelu on tulevaisuuden kestävä investointi myös laajennettavuuden puolesta, sillä järjestelmään on helposti liitettävissä mm. palovaroittimiein hallinta (Pelastuslain uudistus 1.1.2024), asuntokohtainen vedenkulutuksen mittaus ja laskutus, sähköautojen lataus, taloyhtiön sähkökojeiden hallinta sekä muuta älykästä talotekniikkaa ja sen automaattista hallintaa. 

Nappaa alta itsellesi ja taloyhtiöllesi Tunesmart-tietopaketti!

Lähetä tietopaketti sähköpostitse

Kysy Tunesmart-palvelusta lisää