Tunesmart  banner

EcoGuard Finland

Pohjoismaista
kokemusta ja luotettavuutta kiinteistöjen päivittämisestä digiaikaan

Ihmiset, Talot ja Teknologia

Uskomme EcoGuardissa ihmisten, kiinteistöjen ja modernin teknologian yhdistämiseen positiivisemman muutoksen aikaansaamiseksi asumisessa ja ympäristössä. 

EcoGuard Finlandissa yhdistyy pohjoismaiden johtavien rakennusautomaatioyritysten (EcoGuard AB & Fidelix Oy) kokemus ja ainutlaatuinen asiantuntijuus kiinteistöjen päivittämisessä digiaikaan älykkäitä järjestelmiä ja mittauksia hyödyntäen.

EcoGuard on osa suomalaista Fidelix-konsernia, joka on rakennusautomaation edelläkävijä jo yli 20 vuoden ajalta. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. 

Taustalla vahvaa kokemusta

EcoGuard Finlandin Tunesmart-palvelun ytimessä hyödynnetään samaa älykästä teknologiaa, jota on jo menestyksekkäästi käytetty Suomessa liikekiinteistöjen ja Ruotsissa asuinkiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa.

Ruotsissa jo joka neljänteen asuntoon on asennettu samaa teknologiaa, jota käytetään Tunesmartin palvelussa:

  • 300 000 ASENNETTUA VESIMITTARIA
  • 500 000  ASENNETTUA LÄMPÖANTURIA
  • 100 000 000  MITATTUA OLOSUHDEARVOA PÄIVÄSSÄ 

Suomessa Tunesmartin ytimenä olevaa teknologiaa on hyödynnetty jo pitkään  suurissa liikekiinteistöissä kuten Helsingin keskustakirjasto Oodissa, kauppakeskus Triplassa ja taidemuseo Amos Rexissa. Tunesmart mahdollistaa liikekiinteistöissä jo tehokkaaksi todistetun älyteknologian ja sen tuomat hyödyt nyt myös taloyhtiön tarpeisiin mitoitettuna.

Helsingin keskustakirjasto Oodi

Helsingin keskustakirjasto Oodi

Taidemuseo Amos Rex

Taidemuseo Amos Rex

Mall of Tripla

Mall of Tripla