Tunesmart kiinteistöllesi

TuneSmart

Avaimet käteen ratkaisu taloyhtiöille

Älykäs ja huoleton taloyhtiö-1
Energiansäästön, asumisviihtyisyyden ja tulevaisuuden arvon varmistava

Älykäs taloyhtiö säästää, toimii ja pysyy kunnossa

  • Kustannussäästö. Ratkaisun avulla taloyhtiö voi säästää jopa 10-15 % kaukolämpökustannuksissa, kun lämmitystä ja jäähdytystä voidaan säätää ennakoivasti todellisen tarpeen mukaan. Samalla pystytään tehostamaan ja optimoimaan paljon energiaa kuluttavien sähkölaitteiden kuten saunojen, poistoilmakoneiden ja kylmätilojen toimintaa.

  • Toimivuus. Talotekniikan ja sähkölaitteiden etäkäyttö sujuvoittaa, varmistaa ja nopeuttaa kiinteistön laitteiden ja yhteiskäyttötilojen hallintaa, kun kaikkea ei tarvitse tehdä paikanpäällä.

  • Elinkaari. Talotekniikan modernisointi nostaa taloyhtiön elinkaariarvoa, sillä yhä useampi on kiinnostunut asumisen energiatehokkuudesta. Älykäs taloyhtiö varautuu ajoissa ja varmistaa talotekniikan vastaavan tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimuksiin.

  • Laajennettavuus. Tunesmart-palvelu on tulevaisuuden kestävä investointi myös  laajennettavuuden puolesta, sillä järjestelmään on helposti liitettävissä mm asuntokohtainen energian- ja vedenkulutuksen mittaus sekä muuta älykästä talotekniikkaa ja ohjausta.

Katso laskurista Tunesmartin vaikutukset taloyhtiösi energiankulutukseen, lämmityskustannuksiin ja ilmastopäästöihin >
Tunesmart_service1

Mitä asiakkaamme sanovat?

”Energiansäästössä pitää muistaa, ettei sitä voi tehdä asukkaiden oloja heikentämällä. Huoneilman lämpötilan on säilyttävä tasaisena, jotta asukkaat voivat hyvin. Tunesmartin avulla voimme asettaa halutun tavoitelämpötilan ja seurata sen toteutumista asuntokohtaisesti”, As Oy Helsingin Pitäjänhovin ja As Oy Helsingin Pitäjänpuiston isännöitsijä Oskari Laine sanoo.

Spider

Miten ja milloin?

Usein älykkyyden lisäämiseen sekä etähallinnan ja ohjauksen mahdollisuuteen havahdutaan, kun käyttöikänsä päähän tullut lämmönjakokeskus on uusittava.

Kun vanha lämmönjaon säädin vaihdetaan moderniin keskusyksikköön, voidaan lämmönjakoon yhdistää samalla myös älykäs järjestelmä, joka ohjaa lämmitystä ennakoivasti sääennustedatan ja huoneistoihin sijoitettujen langattomien anturien tiedon perusteella. Antureiden avulla taloyhtiö saa tietoa rakennuksen lämmityksen jakautumisesta, jolloin voidaan tehdä täsmällisiä korjaustoimenpiteitä.

Yhdistämällä rakennusautomaatiokeskuksen sähköpääkeskukseen, saadaan kokonaisuuteen liitettyä myös yhteisten tilojen sähkölaitteiden kuten taloyhtiösaunan kiukaan tai pesulan ovilukituksen aikaohjaukset ja etähallinta.

Nappaa alta itsellesi ja taloyhtiöllesi Tunesmart-tietopaketti!

Lähetä tietopaketti sähköpostitse